Wie kozen al voor ons?

Ruim 250 bedrijven maken al gebruik van onze diensten en producten. Voor onder andere de volgende klanten doen wij het onderhoud en het systeem- en netwerkbeheer:

Computel Standby is onze hosting provider en wij doen alles op het gebied van Windows.

Wij werken onder andere voor:

     
ultimateworkspace IZZ_logo

Speck Pompen Nederland

‘Halverwege het jaar 2010 crashte onze server en we wilden zo snel mogelijk weer in de lucht zijn. Het ICT bedrijf dat bij ons op dat moment het onderhoud deed, had hier toch ruim vijf dagen voor nodig. Wij zijn in contact gekomen met Van Dam ICT en deze garandeerde ons dat als we direct in de late middag begonnen wij de volgende morgen de server weer up en running zouden hebben. De keuze voor de aanpak van Van Dam ICTleverde ook een aanzienlijke kosten besparing op. De volgende ochtend was de server online en konden wij onze werkzaamheden hervatten. We hebben Van Dam ICT leren kennen als een ‘no nonsense’ organisatie die een professionele aanpak heeft. Kwaliteit, kennis, snelheid en prijs zijn in de juiste verhouding. Wij adviseren iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner om eens kennis te maken met Van Dam ICT.’

Tonny Bergervoet


Computel Standby

“Computel Standby voorziet in internetfaciliteiten voor de zakelijke markt.” Computel Standby heeft sinds de oprichting in 1995 altijd de focus gehad op Linux servers als basis voor onze internetdiensten. Sinds enkele jaren is ons aanbod uitgebreid met diverse diensten op basis van Microsoft producten en Windows servers. Voor het beheer hiervan heeft Computel een strategische samenwerking met Van Dam ICT. Van Dam ICT is naast een enthousiaste groep mensen, een goede sparring partner bij het gezamenlijk uitvoeren van projecten.Va

Jeroen Malestein m ICT is naast een enthousiaste groep mensen, een goede sparring partner bij het gezamenlijk uitvoeren van projecten.


Achmea Health Center Apeldoorn

Begin december 2010 hebben wij, Achmea Health Center Apeldoorn, met een ander ICT bedrijf geïnventariseerd wat ons bedrijf op het gebied van ICT nou echt nodig heeft. We hadden verschillende wensen waaraan de nieuwe netwerkomgeving moest voldoen. Zo moest ik vanaf twee verschillende locaties altijd bij al mijn bestanden kunnen komen. Ook vanuit huis moest ik snel en goed kunnen werken. En tenslotte was het gewenst dat verschillende afdelingen andere rechten kregen tot het verkrijgen van bepaalde bestanden.

Al snel werd ons duidelijk dat we daarvoor op beide locaties nieuwe computers nodig hadden en dat onze omgeving helemaal opnieuw moest worden ingericht. Eenmaal akkoord met de offerte werd alles snel en goed in gereedheid gebracht. Totdat ik ook ging werken met de computers. Het eerste jaar voldeed het systeem totaal niet aan de door mij aangegeven wensen. De synchronisatie verliep elke keer fout, waardoor ik niet bij mijn bestanden kon komen. Een jaar na dato werkte het nog niet.

Ik ben toen in contact gekomen met twee andere ondernemers in Apeldoorn, die eveneens slechte ervaringen hadden met het genoemde ICT bedrijf en nu zaken deden met Van Dam ICT. Zij adviseerden mij dan ook in zee te gaan met Van Dam ICT. Vanaf het eerste gesprek had ik er vertrouwen in dat Van Dam ICT mijn problemen zou oplossen. Dat die oplossing er al na twee dagen was, kwam echter als een positieve verrassing. Ook de nazorg is super. Na een half jaar heb ik honderd procent minder problemen dan daarvoor en ook veel minder kosten. Niet elk belletje wordt direct in rekening gebracht, wat mijn vorige ICT bedrijf wel deed.

Al met al ben ik de twee ondernemers dankbaar dat zij mij Van Dam ICT hebben geadviseerd. En natuurlijk ben ik van Dam ICT ook heel erg dankbaar. Zij weten wat samenwerken is en hebben daarin tevens een lange termijn visie. Precies datgene waar Achmea Health Center ook voor staat.


Lucky Light projectverlichting BV

Sinds een aantal jaar zijn wij al klant bij Van Dam I.C.T. Wij werden via een relatie getipt over dit bedrijf. In eerste instantie ging het om het installeren van een PC. Hieruit voortvloeiend doen wij eigenlijk steeds meer zaken met elkaar. Dit komt omdat wij regelmatig met elkaar in gesprek zijn. En dan hoeft het niet alleen op onze business geconcentreerd te zijn. Maar als je met elkaar in gesprek bent en je voelt elkaar aan merk je al gauw wat er van alle verkregen informatie voor jou bedrijf van belang kan zijn. Dit heeft geresulteerd dat Van Dam I.C.T onze nieuwe server heeft geleverd en geïnstalleerd en dat men ook verschillende software welke voor ons bedrijf passend is heeft mogen leveren. Het voordeel dat wij zien in Van Dam I.C.T is dat men met ons meedenkt maar ook zeker naar onze mening en ervaring luistert. Wij moeten tenslotte met het gehele pakket werken. Daarbij is men erg flexibel en zorgt men er altijd voor dat wij door kunnen gaan met onze werkzaamheden als er problemen zijn van welke aard dan ook.

Kortom zou ik Van Dam I.C.T. willen omschrijven als; Meedenkend en met een luisterend oor en voorzien van de nodige flexibiliteit en vakmanschap

Remon van Lohuizen


Ultimate Workspace

Van Dam ICT verzorgt sinds een aantal jaren de ICT infrastructuur voor de panden die ik bedrijfsmatig verhuur. Dit tot mijn grote tevredenheid. Onze samenwerking startte met de migratie van werken met een eigen Exchange-server, naar werken in de Cloud. Dit is zo succesvol verlopen dat ik steeds vaker de expertise van Paul inriep. Hij heeft eigenlijk voor elk ICT probleem, een adequate oplossing. Precies wat je wenst, van een systeembeheerder. Bovendien gaat hij slagvaardig te werk & hanteert Van Dam ICT een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor MKB-ers met ICT vraagstukken, is dit het juiste adres .

Mike


Stichting IZZ

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Van Dam inzake onze ICT voorzieningen die zij op correcte wijze uitvoeren en beheren.

Van Dam werkt probleemloos op de achtergrond mee als het gaat om het migreren van een oud naar nieuw systeem. Dit ondervonden wij begin 2015 bij het vervangen en vernieuwen van onze servers. We konden gewoon doorwerken en er was weinig sprake van hinder.

De professionele manier van werken spreekt ons aan en als er problemen zijn worden die snel opgelost. Ook verloopt de communicatie op een goede manier. Er wordt klantgericht gedacht en technische termen en uitspraken worden op een praktische en begrijpbare manier uitgelegd.